• Home
  • Tuinontwerp Amersfoort

Tuinontwerp Amersfoort

U staat op het punt om aan de slag te gaan met jou tuin. Het is tijd voor eens wat anders. Maar hoe pak je dit aan? Om grip op de kosten voor de aanleg te houden en een beter beeld te krijgen van het eindresultaat, adviseren we om te starten met een tuinontwerp. Buro SON tuinontwerp Amersfoort helpt je daar graag bij!

Een tuinontwerp in Amersfoort door de architect

Het is uiteraard mogelijk om zelf heel fanatiek aan de slag te gaan, maar voor een goed tuinontwerp in Amersfoort kun je het beste terecht bij een tuinarchitect. Een architect denkt actief met je mee. Bij het maken van het tuinontwerp houdt de architect rekening met veel verschillende aspecten. Met praktische zaken, zoals de afmetingen en vormen van de tuin, maar uiteraard ook met jouw wensen en voorkeuren. Wij voorzien u graag van een tuinontwerp in Amersfoort.

Tuinontwerp Amersfoort door buro SON

Voor een degelijk tuinontwerp in Amersfoort kun je terecht bij buro SON. Wij bieden een zeer unieke service aan op het gebied van tuinontwerp, namelijk de schetsservice. Een goede service met een transparante prijs. Een tuinontwerp in Amersfoort kost slechts € 395,- inclusief BTW en inclusief reiskosten.

De schetsservice is geschikt voor veel verschillende tuinen. Kleine tuinen, grote tuinen, stadstuinen, voor- of achtertuinen – buro SON helpt je graag. Het tuinontwerp Amersfoort bestaat uit het maken van een schets bij je thuis.

Hoe werkt de schetsservice?

Voor het maken van een tuinontwerp in de regio Amersfoort komt éénn van onze ontwerpers een dagdeel bij je thuis schetsen. Dit heeft als voordeel dat we de tuin zelf kunnen zien en de sfeer en de inrichting van het huis en omgeving ervaren. Je wensen of vragen kan je met ons bespreken, dit kunnen we verwerken in het tuinontwerp. Wil je een onderhoudsvrije tuin ofwel een onderhoudsvriendelijke tuin, of wil je juist graag werken in de tuin? Wil je een moderne tuin, een landelijke tuin of misschien wel een moestuin? Met deze wensen maken we verschillende studieschetsen die uitgelegd worden aan de hand van afbeeldingen in boeken die wij meenemen. Je voorkeur wordt verder uitgewerkt tot één schetsontwerp op schaal, waarin de verschillende onderdelen van de tuin vakkundig zijn vormgegeven. Met dit tuinontwerp kan je direct gaan uitvoeren, zodat je binnen afzienbare tijd van je tuin kan gaan genieten.

Voorwaarden tuinontwerp Amersfoort:

  • Maximale afmeting van de tuin 300 m2;
  • Dagdeel bestaat uit maximaal 4 uur, inclusief reistijd

Bij afwijkingen op de voorwaarden wordt vooraf een prijsopgave gemaakt.

Ja, ik wil een tuinontwerp

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
  • Tuin ontwerp

Neem contact op

info@buroson.nl
033 246 10 44
Volg ons ook op: 


Vestiging Putten

Kolthoornseweg 8
3881 PW Putten

KVK nr. 33245266

Vestiging Amersfoort

Plotterweg 31
3821 BB Amersfoort